• Bancontact
  • Eurocard/Mastercard
  • Visa

Taxi voor Kortrijk, Waregem, Roeselare, Menen en gans het zuiden van West-Vlaanderen

Taxi Cruise is een jong taxibedrijf uit Kortrijk en bedient tevens de gemeenten Harelbeke, Kuurne,  Izegem, Roeselare, Wevelgem, Gullegem, Menen, Zwevegem, Deerlijk en Waregem.

Onze troeven zijn: stiptheid en maximale service , een onberispelijke rit aan een zeer goede prijs, en honderd procent correctheid.

 

Bel ons taxibedrijf 7 dagen op 7; 24 uur op 24: we staan steeds ter beschikking en bij ons is de wachttijd minimaal. U betaalt cash, met VISA, met MASTERCARD of BANCONTACT.

Een aantal voorbeelden van onze interessante taxirit tarieven vindt u op de derde pagina, waaronder ook luchthavenvervoer naar de luchthavens Zaventem, Lille Lesquin, Charleroi, Deurne & Oostende.

 

Het fenomeen  "taxi" is een wezenlijk onderdeel van ons dagelijks leven. Het is een evident vervoermiddel voor korte lokale afstanden, bijvoorbeeld van of naar het station , uitstappen die geen onmiddellijke terugrit kennen, bijvoorbeeld  om van of naar de luchthaven te rijden bij een geplande vakantie of beroepshalve  bij ziekenhuisopname,  of door onverwachte omstandigheden: we hebben het openbaar vervoer gemist, de auto is niet beschikbaar, we zijn vermoeid,  het zal laat worden, we hebben misschien  een glaasje teveel gedronken, enz. Het fenomeen  taxi is en blijft een essentieel onderdeel in onze maatschappij en is  in België zelfs nog iets minder ingeburgerd dan in sommige buurlanden. Kijk maar naar de "black-cab" in Engeland bijvoorbeeld.Toch is ook bij ons de trend in taxigebruik stijgend voor zowel privé als professioneel gebruik en dit niet enkel onder de groep van de senioren.

 

De taxi blijft een unieke belevenis, een veilige en betrouwbare manier van verplaatsen, met service, gedienstigheid en ruimte voor een fijn gesprek.  Taxidienst uit Kortrijk voldoet met plezier aan al die clichés.  Een taxirit is niet eens zo duur rekening houdend  met parkeergeld, eventueel péages, tijd, risico, ....

 

Taxi nodig? Neem dan snel contact op met ons taxibedrijf!